top of page
Search
  • vlatkon

Зимско здравје: нашиот природен арсенал

Зимата со себе носи уникатни предизвици за нашето здравје. Ниските температури, ограничената сончева светлина, остриот воздух и намалената физичка активност нè прават поподложни на разни здравствени проблеми. Токму затоа нашата јануарската здравствена кампања оваа година има посебно значење. Ви претставуваме палета на производи дизајнирани да одговорат на специфични зимски предизвици, обезбедувајќи поддршка и ослободување од тегобите предизвикани од најчестите сезонски заболувања. Од производи кои ги зајакнуваат коските и зглобовите, преку заштита на кардиоваскуларниот систем и циркулацијата до поддршка за здравје на простатата во зима, секој производ од нашата палета има свој уникатен придонес за вашата зимска благосостојба.

Преглед на производите


Fortinn®


Биоактивни колагенски пептиди кои се клучни за здравјето на зглобните ‘рскавици, особено важни за ублажување на болките во зглобовите во зима, кога физичката активност е намалена.


Nattokinn


Содржи натокиназа, ензим кој го промовира здравјето на кардиоваскуларниот систем. Неговата употреба се препорачува за подобрување на циркулацијата и намалување на ризикот од згрутчување на крвта во зима.


Oligopinn®


Со екстракт од кора на приморски бор, обезбедува антиоксидантна заштита. Особено е корисен за одржување на здравјето од крвните садови во тек на зимата.


Graminn®


Се фокусира на здравјето од простатата, затоа што содржи екстракт од полен на 'рж и е корисен за мажи кои бараат природна зимска поддршка.


Forticolinn®


Комбинација на биоактивни колагенски пептиди и калциум лактат за зајакнување на коските и спречување на остеопороза , што е особено важно за време на студените месеци.


Секој од овие производи е внимателно формулиран за да одговори на специфични зимски здравствени предизвици, обезбедувајќи ефективни и природни решенија.zimsko-zdravje


Клиничка и практична примена на производите


Производите од нашата јануарска кампања имаат широк спектар на клинички и практични апликации, обезбедувајќи поддршка за различни аспекти на здравјето во тек на зимата.


  • Со неговата уникатна формулација, Fortinn® помага за одржувањето на здрави и еластични ‘рскавици, што е клучно за превенција и третман на болки во зглобовите и други слични проблеми кои често се јавуваат во зима.

  • Nattokinn се препорачува за подобрување на циркулацијата и спречување на кардиоваскуларни проблеми, особено за време на постудено време.

  • Oligopinn® е корисен за заштита на крвните садови од оксидативен стрес, со што се намалува ризикот од кардиоваскуларни заболувања.

  • Graminn® го поддржува здравјето на простатата, што е особено важно за мажите во тек на зимата.

  • Forticolinn® е клучен за зајакнување на коските и спречување на остеопороза , особено кај луѓе кои се помалку физички активни во студените месеци.

Секој од овие производи има своја специфична намена, обезбедувајќи им на корисниците сигурни и ефективни решенија за одржување на здравјето во тек на зимата.


Секој производ е внимателно формулиран за да одговори на специфичните здравствени предизвици кои се појавуваат за време на студените месеци. Од зајакнување на коските преку кардиоваскуларна поддршка до здравје на простатата, овие производи обезбедуваат сеопфатна заштита и олеснување, помагајќи ви да останете здрави и витални. Со посета на нашата веб-страница, можете да добиете подетални информации за секој производ и начините на кои тие можат да го подобрат вашето зимско здравје.


Често поставувани прашања


Прашање

Одговор

Како Fortinn® го поддржува здравјето на зглобовите во тек на зимата?

Fortinn®, со своите биоактивни колагенски пептиди, е од суштинско значење за одржување на здрави 'рскавици, клучно за ублажување на болките во зглобовите за време на студените месеци.

Кои се кардиоваскуларните придобивки од Nattokinn?

Nattokinn содржи натокиназа, ензим кој го промовира кардиоваскуларното здравје, ја подобрува циркулацијата и го намалува ризикот од згрутчување на крвта во зима.

Како Oligopinn® придонесува за целокупната зимска благосостојба?

Oligopinn® нуди антиоксидантна заштита со екстракт од кора од приморски бор, поддржувајќи го здравјето на крвните садови во постудените месеци.

Каква улога игра Graminn® за здравјето на мажите во зима?


Graminn® се фокусира на здравјето на простатата, содржи екстракт од полен на 'рж, кој нуди природна поддршка за мажите во текот на зимската сезона.

Како Forticolinn® помага во одржување на здравјето на коските?

Forticolinn® комбинира биоактивни колагенски пептиди и калциум лактат, витални за зајакнување на коските и спречување на остеопороза, особено во помалку активните зимски месеци.


bottom of page