top of page
GRAMINN 60 kapsuli

GRAMINN 60 kapsuli

Ново решение за зачувување на нормална функција на простатата

 

  • Докажана ефикасност во третман и контрола на бенигна хиперплазија на простата (БПХ)
  • Клинички докажано ги намалува непријатностите кај небактериски простатитис и еректилна дисфункција
  • Подобрува квалитет на живот
  • Без несакани дејства
  • Комфорна примена - 1 капсула на ден

 

Активни состојки

 

Graminex® G60® - Flower Pollen Extract™, прашок 240 mg,
Graminex® GFX™ 7% - Flower Pollen Extract™, прашок 12 mg.


Содржи чист екстракт на поленов прав од 'рж, Secale cereale, кој претставува фитотерапија за лекување и контрола на бенигна хиперплазија на простата и официјално во водичот на EAU.

 

Дозирање - употреба

 

1 капсула дневно со 2 dl вода, после оброк.

    ден1.797,00Price
    bottom of page