top of page
NATTOKINN

NATTOKINN

Прв природен орален фибринолитик

 

  • Прв природен орален фибринолитик
  • Разградува крвни тромби и блокира слепување на тромбоцити
  • Намалува степен на атеросклероза и крвен притисок
  • Го штити нервниот систем
  • Безбеден за употреба, без несакани ефекти

 

Активни состојки

 

Натокиназа NSK-SD® 20.000 FU/g 100 mg (екстракт од ферментирана соја),
Фолна киселина (калциум-Л-метилфолат) 200 μg.

 

Дозирање - употреба

 

1-2 капсули дневно со 200 ml вода.

    ден1.656,00Price
    bottom of page