top of page
FORTICOLINN

FORTICOLINN

Иновација за здрави и цврсти коски

 

 • Иновација во превенција и лекување на остеопенија и остеопороза
 • Единствен препарат кој стимулира создавање на органски и неоргански матрикс
 • Докажано ја зголемува коскената густина
 • Го намалува ризикот од појава на нови фрактури
 • Безбеден за долготрајна употреба
 • Комфорна примена

 

Активни состојки / 1 кесичка (6,16 g) дневна доза

 

FORTIBONE® биоактивни колагенски пептиди 5,00 g, Калциум-лактат 1,14 g, од кои калциум 200 mg

 

Дозирање - употреба

 

Да се раствори 1 кесичка во 200 ml течност (вода или овошен сок).

  ден1.187,00Price
  Color
  bottom of page