top of page
Search
  • vlatkon

UROLITINN® - биоактивен растителен комплекс за превенција и елиминација на сите типови на калкулуси

Зошто UROLITINN®?


UROLITINN® традиционално се користи 90 години за превенција и лекување на уролитијаза ширум светот.


UROLITINN® растворот за перорална употреба се добива со единствена технологија на изработка со процес на хидродестилација на 8 лековити билки кои делуваат синергистички:


• диуретично;

• спазмолитично;

• антиинфламаторно;

• антибактериско.✓ Докажано ефикасен за превенција и лекување на уролитијаза;

✓ Стимулира диуреза и олеснува отстранување на кристали на соли и камења од уринарниот тракт;

✓ Контролира болка и елиминира спазми (грчеви) од уринарен тракт;

✓ Превенира повторно формирање на калкулус (камен) после отстранување од уринарен тракт, без оглед на неговото потекло;

✓ Доведува до општо подобрување на состојби кај дисурија, полиурија, никтурија, отежнато мокрење, намален притисок на мокрење и уринарна инконтиненција.


Се употребува 2 пати дневно по 30 ml (две лажици) растворени во половина чаша вода, да се испијат најмалку 15 минути пред оброк.


841 views0 comments

Σχόλια


bottom of page