top of page
cppp.png

Често Поставувани Прашања

Список и локација на продажни места

Каде може да ги најдам производите?

Со кликање на означените места од мапата може да видите на кои продажни места може да се најдат производите:

СКОПЈЕ

АЛПИ ФАРМ АПТЕКИ
ФИЛА - Жан Митрев Клиника
ДАНЕА ФАРМ - Ремедика
ДОНА ФАРМ - Аџибадем Систина
АВИЦЕНА
АРТЕМИЗИА
БЕТИ (КАРПОШ)
БИОФИТ
ВИВАЛЕК

ВИОЛА аптеки
ГОЛД МУН
ДА-ЈАНА-ФАРМ
ДАТЕЛ ФАРМА
ДНА АННИ ФАРМ

ЕФЕДРА
ЛАЈФ ЛАЈН
ЛИНЦУРА
МАКМЕДИКА

МАРИЈА ГАЛЕН ФАРМ
МОЛИКА
ОМЕГАФАРМ
ПОЛИН
САРА ФАРМ
СТЕМ
СУБРА АПТЕКИ
ТИНА ФАРМ
ХЕРБА - ЧАИР ПОЛИКЛИНИКА
ЦИДОНИЈА

ОХРИД

ВИА ФАРМ
КАМИ ФАРМ
ЛИСА ФАРМ
МЕРИ ФАРМ
ПАШОЛИ
ПЛАНТА
ХЕЛЕДОНА

ВИНИЦА


АРКА

АЛПИ ФАРМ

ФАРМА КРИН

КИЧЕВО


БРУНО

ФАРМАЦИЈА ЕРА

БЕЛ ЛЕК

АЛТЕА ФАРМАЦИЈА

ТЕТОВО

АОРТА ФАРМ
БЛЕ - МЕДИКА
ВИТАЛ ФАРМ
КЕМОФАРМАЦИЈА - БОНИ
М&М ФАРМ
МЕДИГАЛ ФАРМ
МЕРИ
ХЕРБА ФАРМ

СТРУГА

ВИА ФАРМ
МЕДИКА
ПРИМАВИТА

ЉОРИС ФАРМАЦИ

БИТОЛА

ВИС-МЕДИКУС
КРИС МЕДИКА - ЕМА ФАРМ
МЕДИКА КАРТА
ПРИМА ЛЕК
РОСА ВИТА
ХИГИЈАФАРМ

РЕСЕН

АЛПИ ФАРМ
ФАРМАЦИЈА НОВА
ФАРМАЛЕК - 2005

ГОСТИВАР

ДИТИ ФАРМ
КЕНАН ФАРМАЦИЈА
МЕД - ФАРМ, С.ЧЕГРАНЕ
МЕЛАНИ ФАРМ
П.Р. ФАРМ
ПРО-ФАРМ
САРАЧ ФАРМ
СЕМА ФАРМ
ФАРМЕД M
ЏИ-АС 2

ПРИЛЕП

2005 ВИВА ФАРМ
МЕНТА ФАРМ
ВИТА
ОРТОФАРМ
ФАРМЕД
ХЕРБА

НЕГОТИНО


БЕЛА ФАРМ

ПЕОНИЈА

ГЕВГЕЛИЈА


ФАРМАЦИЈА ПЛУС

ЕЛЕНА ФАРМ

МЕДИКА 2003

ПРОБИШТИП


ЕМА ФАРМ

ВРАПЧИШТЕ


ГЕНИУС - ФАРМ

ДЕБАР

БИОФАРМ
ВАЛ-ФАРМ
ВЛЕР ФАРМ
ДО-ФАРМ

БОГДАНЦИ


ЕЛЕНА ФАРМ

МАКЕДОНСКИ БРОД

ФАРМАЛЕК - 1

ДЕЛЧЕВО

КЕТРИН

КУМАНОВО

БЕЛАДОНА
ПРОВИТАЛИС
БИ-ЖА-ДЕ
ВН ХИГИЈА
ДАФИНА
ЗАНИФАРМ
НЕВЕН
НОВА ЛЕК
ФИЛИЗ

ШТИП


ФАРМАКОН
МЕДИКАФАРМ
БИОФАРМ
ЗДРАВЈЕ - 2
РАДОЛЕК

ХИГИЈА

ДИЈАНА

ЕСКУЛАП

СТРУМИЦА

ВЕЛНЕС
ЕЛИКСИР
ПАНАЦЕА
СНЕЖАНА ФАРМ
ФАРМАКА

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА


ВИВА

ВЕЛЕС


ЖИВА ФАРМ

КОЧАНИ


АЛПИ ФАРМ
ЛЕК-ФАРМ

ХИГИЈА ФАРМ

ДОЈРАН


ЕЛЕНА ФАРМ

КАВАДАРЦИ

КАМЕЛИЈА
РЕМЕДИА - М
ХИГИЈА
БЕЛА ФАРМ

АПИДО ФАРМ

РАДОВИШ

АМБРОЗИЈА

МЕДЕА

БОГОВИЊЕ

НАТРЕН ПЛУС

БЕРОВО

БИОМЕДИКА ФАРМ

ВАЛАНДОВО

ДИА - ФАРМ

КРИВА ПАЛАНКА

МЕЛИСА

bottom of page