top of page
Search
  • vlatkon

Гинеколошко Портфолио на INNventa Pharm

Ви го претставуваме гинеколошкото портфолио од INNventa pharm.

Наскоро во сите подобро снабдени аптеки ширум државата.


D-manozinn® пакување од 10 кесички

Комбинација на Д-маноза, ацерола и цинк за брзо (уште во првите 24 часа) и лесно ослободување од потешкотиите при мокрење, дури и при докажана инфекција на уринарниот тракт со E.coli. Одлична подносливост - без несакани ефекти. Безбеден за деца, трудници, доилки и дијабетичари. Спречува повторна појава на инфекции.


D-manozinn® Protect пакување од 10 кесички

Ја зголемува ефикасноста и спречува несакани ефекти од антибиотската терапија кај пациенти со потешкотии при мокрење. Синергистичко делување на Д-маноза, квасници (S. boulardii) и синбиотици (L. paracasei, L. rhamnosus) кои делуваат и на E. coli и ја чуваат нормалната флора.


Miocystinn® Fertile пакување од 20 кесички

Природно решение за лекување на синдромот на полицистични јајници и нередовна менструација. Исто така е наменет и за пациенти со метаболен синдром и инсулинска резистенција. Ја намалува инсулинската резистенција, го регулира менструалниот циклус и ја обновува овулацијата. Помага кај неплодност поради полицистични јајници, со 3 пати повеќе зачнувања. Ја регулира појавата на акни, зголемена влакнетост и губење на косата. Уникатна и ИННовативна комбинација на Мио-инозитол, Д-хиро-инозитол и фолна киселина.


Luprinn® пакување од 30 капсули

Ефикасно ги ублажува симптомите на менопауза. Ја редуцира појавата на валунги (топлотни бранови), ноќно потење, несоница и зголемена вознемиреност по само 4 седмици редовна употреба. Безбедна и подеднакво ефикасна алтернатива за хормонската заменска терапија.

Sperginn®Q10 / Sperginn Forte® за мажи со неплодност и слаби резултати на спермограм, како подготовка за ин-витро третман и пациенти кои сакаат да ја подобрат еректилната функција.


134 views0 comments

ความคิดเห็น


bottom of page