top of page
Search
  • vlatkon

Уролошко Портфолио на INNventa Pharm

Посебно сме горди на уролошкото портфолио од INNventa pharm, со право

Наскоро во сите подобро снабдени аптеки ширум државата.


D-manozinn® / D-manozinn® Protect за пациенти со потешкотии при мокрење (докажана инфекција на уринарниот тракт со E.coli).

Urolitinn® за пациенти со камен / песок во уринарниот тракт (акутна болка, спречување на нов напад).

Graminn® за пациенти со потешкотии при мокрење поради бенигно зголемување на простатата.

Longupinn® за пациенти кои имаат проблем со предвремена ејакулација, лица кои сакаат да го продолжат сексуалниот однос и да го одложат постигнувањето на врвот.

Graminn® супозитории кај сите видови воспаление на простата, самостојно или во комбинација со антибиотици .

Sperginn®Q10 / Sperginn Forte® за мажи со неплодност и слаби резултати на спермограм, како подготовка за ин-витро третман и пациенти кои сакаат да ја подобрат еректилната функција.


62 views0 comments

Comments


bottom of page