top of page
Search
  • vlatkon

GRAMINN - Ново решение за зачувување на нормална функција на простата


Единствен чист екстракт на поленов прав од 'рж, кој докажано ги намалува симптомите на бенигна хиперплазија на простата (БПХ) и ја подобрува нејзината функција.


Graminn® - ново решение за зачувување на нормална функција на простатата

Graminn® - подобрува квалитет на живот

Graminn® - без несакани дејства

Graminn® - само 1 капсула на ден


Современата технологија на изработка овозможува изолирање на поленот од јадрото на зрното богато со активна супстанција и елиминација на сите алергени кои се наоѓаат во обвивката.

Докажано во повеќе од 100 клинички студии и официјално поставено во водичот на EUA како фитотерапија за третман и контрола на БПХ:


• Кај 78% од пациентите доаѓа до намалување на болката при мокрење;

• Ги ублажува субјективните симптоми кај 69% од пациентите;

• Подобрување кај 60% од пациентите со ноќно мокрење;

• Подобрување кај 57% од пациентите со нецелосно празнење на мочниот меур;

13 од 15 пациенти со хронично воспаление на простатата имаат целосно и трајно олеснување на симптомите.

Graminn® е ефикасен во третман и контрола на бенигна хиперплазија на простата (БПХ) кај пациенти со зголемена простата, акутен и хроничен небактериски простатитис и еректилна дисфункција.598 views0 comments

Comments


bottom of page