top of page
LONGUPINN® sprej

LONGUPINN® sprej

Топикален спреј за ефикасна контрола на предвремена ејакулација со Zanthalene®, еугенол, Lubrajel®, алое и бисаболол.

 

Зошто LONGUPINN®?

 

 

 • Единствено природно решение за одложување на ејакулацијата
 • Брз тераписки ефект, уште од првата доза
 • Го продолжува задоволството, подобрувајќи го квалитетот на живот на двајцата партнери
 • Локалната примена оневозможува појава на системски несакани ефекти
 • Едноставна примена и висока комплијанса
 • Безбеден за долготрајна употреба

 

Активни состојки на LONGUPINN®

 

Екстракт од плод на Zanthalene (Zanthoxylum Bungeanum), масло од каранфилче (Eugenia Caryophyllus), патентиран клатрат на глицерил-полиметакрилат Lubrajel®, сок од лист од алое (Aloe Barbadensis), бисаболол.

 

Дозирање - употреба на LONGUPINN®

 

 • ПРЕД УПОТРЕБА ДА СЕ ПРОТРЕСЕ!
 • Се применува една до две дози во областа на пенисот и нежно се масира, 10 минути пред сексуалниот однос.
 • Не е неопходно да се испира после сексуален однос.
 • Може да се користи заедно со презерватив и други контрацептивни средства.

 

Големина на пакување

 

20 ml.

  ден913,00Price
  bottom of page