top of page
TENDOCOLINN

TENDOCOLINN

TENDOCOLINN®
со Tendoforte®B (биоактивни колагенски пептиди), Витамин Ц, Витамин Б6

 

Зошто TENDOCOLINN®?

 

 • Ја обновува структурата и функцијата на тетивите и лигаментите
 • Обезбедува нивна цврстина, сила, подобра подвижност и еластичност
 • Делува антиинфламаторно
 • Го забрзува процесот на заздравување и враќање на секојдневните активности и тренинзи
 • Го намалува ризикот од настанување на нови повреди
 • Безбеден за долготрајна континуирана употреба
 • Со пријатен вкус

 

Активни состојки во 1 кесичка

 

 • Tendoforte®B (биоактивни колагенски пеnтиди) 5g
 • Сув екстракт од плод од ацерола 120 mg
 • Витамин Ц 30 mg
 • Витамин Бб 1,3 mg

 

Начин на употреба

 

Да се раствори 1 кесичка на ден во 200 ml течност и да се испие.

  ден2.148,00Price
  bottom of page