top of page
R-LIPOINN

R-LIPOINN

R - алфа липоична киселина најсилен природен антиоксиданс

 

  • Ги ублажува симптомите на дијабетична полиневропатија: намалува болка и непријатни сензации
  • Нормализира микроциркулација - подобра исхрана на нервните клетки и подвижност на екстремитетите
  • Подобрува реакција на ткивата на инсулин и поттикнува согорување на глукоза во клетките
  • Одржува и регенерира други антиоксиданси во организмот, го забавува стареењето
  • Докажано поголема биорасположивост во однос на рацематот, моќен антиоксиданс
  • DR caps™ - иновативна целулозна ацидорезистентна капсула

 

Активни состојки / 1 гастрорезистентна капсула


Натриумова сол на R-алфа липоична киселина 187,50 mg, од кои
R-алфа липоична киселина 150 mg

 

Дозирање - употреба


Терапија на дијабетична полиневропатија: 2 капсули на ден со чаша вода, еден час пред или два часа после оброк.
Антиоксидативна терапија: 1 капсула на ден со чаша вода, еден час пред или два часа после оброк.

    ден988,00Price
    bottom of page