top of page
LUPRINN

LUPRINN

Ефикасно ги ублажува симптомите на менопауза

 

  • Ефикасно ги регулира непријатните симптоми на менопауза
  • Директна апсорпција, висока биорасположивост
  • Ја редуцира појавата на топлотни бранови (валунга), несоница и зголемена вознемиреност после 4 недели употреба
  • Профил на делување сличен на ендогениот естрадиол (E2)
  • Безбедна алтернатива на хормонска супституциона терапија
  • Комфорна примена

 

Активни состојки - 1 капсула (дневна доза)

 

Luprenol™ сув екстракт од шишарки на хмељ (Humulus lupulus L.) 335,00 mg, од
кои 8-phenylnaringenin 100 μg (екстрактот е стандардизиран на 0,03% најпотентен фитоестроген).

 

Дозирање - употреба

 

1 капсула дневно со чаша вода

    ден777,00Price
    bottom of page