top of page
INNOPEA kesicki

INNOPEA kesicki

Единствена формулација за третман на болка и воспаление.

 

INNOPEA® претставува додаток на исхрана со палмитоилетаноламид и витамини од Б групата кои придонесуваат за нормална функција на нервниот и имунолошкиот систем, нормална психолошка функција, како и во намалување на заморот и исцрпеноста.

 

INNOPEA® благодарение на специфичната патентирана формулација придонесува во намалување на оксидативниот стрес кај хронични болни и воспалителни состојби, стимулација на имуниот систем и побрзо закрепнување на организмот.

 

Состав

 

Активни состојки: 1 кесичка (2g)


Levagen®+ 350 mg (од кои палмитоилетаноламид 315 mg)
Витамин Б1 (тиамин-хидрохлорид) 0,55 mg
Витамин Б6 (пиридоксин-хидрохлорид) 0,70 mg
Витамин Б12 (метилкобаламин) 1,25 μg

 

INNOPEA® 350 mg :::: Стандардна РЕА 600 mg

 

Терапевтски ефекти

 

 • Редукција на акутни и хронични воспаленија
 • Намалување на интензитетот на акутна и хронична невропатска болка
 • Регулација на имуниот одговор
 • Заштита на нервниот систем
 • Оптимизација на когнитивните функции
 • Подобрување на квалитетот на живот

 

Зошто INNOPEA®?

 

 • Ефикасно го намалува интензитетот на акутна и хронична болка и воспаление
 • Уникатниот фармацевтски облик обезбедува брз почеток на дејство
 • Помала доза остварува подобар терапевтски ефект
 • Го штити нервниот систем и го подобрува квалитетот на живот
 • Добро се поднесува, без несакани ефекти
 • Комфорна примена, 1-2 кесички дневно

 

Индикации

 

INNOPEA® е корисна во намалување на симптомите кај заболувања кои се проследени со невропатска болка, невроинфламација и невродегенерација.

 

 • Болни и воспалителни состојби на периферен и централен нервен систем
 • Невродегенеративни болести
 • Невропатска или мешана болка предизвикана од канцер и хемотерапија
 • Хронични инфламаторни и дегенеративни заболувања
 • Нарушувања на спиењето

 

Начин на употреба

 

Возрасни: Растворете ја содржината од кесичката во чаша вода и испијте ја, или содржината од кесичката растопете ја директно во уста, без додавање на течности, наутро и навечер во првите 15 дена. После тоа, да се продолжи со употреба на една кесичка, еднаш дневно.

 

Пакување

 

15 кесички со засладувач и арома на малина.

  ден840,00Price
  bottom of page