top of page
INNopea® Forte

INNopea® Forte

INNopea® Forte е додаток во исхраната со палмитоилетаноламид и витамини од групата Б кои придонесуваат за нормална функција на нервниот и имунолошкиот систем, нормална психолошка функција, како и за намалување на заморот и исцрпеноста.

 

Благодарение на специфичната патентирана формулација придонесува за намалување на интензитетот на акутната болка при тензиони главоболки, стимулирање на имунолошкиот систем и побрзо закрепнување на телото.

 

Кога се препорачува INNopea® Forte?

 

 • Во случај на тензиона главоболка за:
 • намалување на интензитетот на болката (притисок, затегнатост, тапа болка) во главата и/или вратот
 • намалување на напнатоста, заморот и исцрпеноста

 

Зошто INNopea® Forte?​

 

 • Ефикасно го намалува притисокот, затегнатоста и тапата болка во пределот на главата
 • Ја намалува напнатоста, заморот и исцрпеноста
 • Уникатната фармацевтска форма обезбедува брз почеток на дејство
 • Го штити нервниот систем и го подобрува квалитетот на животот
 • Природен производ без несакани ефекти

 

Што содржи INNopea® Forte?

 

Активни состојки:1 кесичка
Levagen®+525 mg
Од кои палмитоилетаноламид472,5 mg
Витамин Б1 ( тиамин хидрохлорид )0,55 mg
Витамин Б6 ( пиридоксин хидрохлорид )0,70 mg
Витамин Б12 ( метилкобаламин )1,25 мг

 

Како се употребува INNopea® Forte?

 

Возрасни: 1 кесичка на ден. Растворете ја содржината на кесичката во чаша вода и пијте наутро и навечер или растворете ја содржината од кесичката директно во устата.

Пакување: 7 кесички со засладувач и вкус на малина.

 • Дополнителни информации

  Levagen®+

   

  Levagen ® +  е патентирана формулација која содржи палмитоилетаноламид произведен со специјална  технологија LipiSperse®  која ја зголемува апсорпцијата на липофилните активни супстанции.  LipiSperse®  „системот за обложување“ ги обложува молекулите на PEA, што ги намалува хидрофобните својства и овозможува:

  • Супериорна растворливост
  • Подобрена апсорпција на цревата
  • Брз терапевтски ефект
  • Пониска доза - подобар терапевтски ефект

   

  Ефикасноста на палмитоилетаноламид (Levagen®+) во намалување на интензитетот на болката и времетраењето на акутните епизоди на тензиона главоболка во споредба со ибупрофен

   

  • Levagen®+ е ефикасен во намалувањето на интензитетот на болката при тензиони главоболки.
  • Времето потребно за да се смират симптомите при силни главоболки беше значително пократко кај групата пациенти кои користеа Levagen®+ , во споредба со групата која користеше ибупрофен.
  • Нема пријавени несакани ефекти во групата Levagen®+ .
ден840,00Price
bottom of page