IMUNITINN MR

IMUNITINN MR

10 таблети со модифицирано ослободување

 

Состав

 

 1. Сув екстракт од лист од зелен чај (Camellia sinesis (L.) Kuntze) стандардизиран на 95% полифеноли и 45% епигалокатехин галат (EGCG) 444,5 mg од кои EGCG 200 mg
 2. Lactobacillus rhamnosus CRL 1505 25 mg (1x109 CFU)
 3. Витамин Д3 (холекалциферол) 50 μg (2000 IU)

 

Зошто IMUNITINN® MR?

 

 • Превенција на вирусни инфекции на респираторен тракт
 • Ублажување и лекување на симптомите на грип
 • Стимулација на имуниот систем
 • Превенција на бактериска суперинфекција кај вирусни инфекции
 • Помошна терапија во лекување на вирусни, бактериски и габични инфекции
 • Заштита на клетките од оксидативен стрес
 • Комфорна терапија, примена еднаш на ден

 

Дозирање - употреба

 

Се пие 1 таблета дневно со чаша вода

  ден539,00Price