top of page
IMUNITINN C+Zn Direct

IMUNITINN C+Zn Direct

Заштита од инфекции во текот на 24 часа

 

  • Превенција на вирусни инфекции на респираторен тракт
  • Ублажување и лекување на симптоми на грип
  • Стимулација на имуниот систем
  • Заштита на клетките од оксидативен стрес
  • Комфорна терапија, примена еднаш на ден

 

Активни состојки

 

Витамин C 300 mg, цинк-оксид 12,50 mg, од кои цинк 10 mg.

 

Дозирање - употреба

 

Возрасни: 1 кесичка дневно се растопува директно во уста, без додавање на течности.

    ден227,00Price
    bottom of page