top of page
IMUNITINN C+Zn

IMUNITINN C+Zn

Заштита од инфекции во текот на 24 часа

 

  • Превенција на вирусни инфекции на респираторен тракт
  • Ублажување и лекување на симптоми на грип
  • Стимулација на имуниот систем
  • Заштита на клетките од оксидативен стрес
  • Комфорна терапија, примена еднаш на ден

 

Активни состојки

 

Витамин C 500 mg, цинк-цитрат трихидрат 32,15 mg, од кои цинк 10 mg.

 

Дозирање - употреба

 

Возрасни: Се пие 1 таблета дневно со чаша вода.

    ден109,00Price
    bottom of page