top of page
GRAMINN supozitorii

GRAMINN supozitorii

Иновативен пристап во третман на простатитис

 

 • Единствена тераписка опција за локален третман на сите видови простатитис
 • Силно антиинфламаторно дејство кое овозможува брзо ослободување на симптомите
 • Создава заштитна бариера која ја забрзува епителизацијата и спречува навлегување на патогени од ректумот
 • Превенира настанување на едем и фиброза кај хронични инфламации
 • Ефикасно ги регулира симптомите при аноректални заболувања
 • Докажан механизам на дејство
 • Без потенцијални интеракции и несакани ефекти

 

Активни состојки

 

Graminex® NAXTM 7% (екстракт на поленов прав од 'рж), натриум-хијалуронат,
липосолубилен екстракт од црн слез (Malva sylvestris L.), липосолубилен
екстракт од невен
(Calendula officinalis L.), липосолубилен екстракт од алое
(Aloe barbadensis M.), есенцијално масло од каранфилче (Eugenia caryophyllus),
витамин Е и витамин А.

 

Дозирање - употреба

 

Една супозиторија на ден. Најдобро е да се аплицира навечер, пред спиење

  ден1.078,00Price
  bottom of page