top of page
Search
  • vlatkon

IMUNITINN Линија

Наскоро во сите подобро снабдени аптеки ширум државата.


ImunitINN® - Тројна заштита од инфекции во текот на 24 часа


  • Превенција на вирусни инфекции на респираторен тракт;

  • Ублажување и лекување на симптоми на грип;

  • Стимулација на имуниот систем;

  • Заштита на клетките од оксидативен стрес;

  • Комфорна терапија, примена еднаш на ден.

Imunitinn® C + Zn 10 таблети со оптимална доза на витамин Ц и цинк по достапна цена

Imunitinn® C + Zn direct 15 кесички со пријатен вкус на портокал за директно растопување во уста, без додаток на течности, со оптимална доза на витамин Ц и цинк.21 views0 comments

Comments


bottom of page